Polarizirani razponi proti linearno združenemu razponu so me obvestili

Published on : Monday, April 1, 2024

Na Pregled 888sport flop imate skoraj vedno vrlino raznolikosti zaradi tega, koliko overpairov, največjih najboljših nizov in na splošno bolj zdravo preskočene kombinacije imate v izboru v primerjavi z Huge Blind. Najnovejši vrhunski reševalni razponi za denarne igre — zagotovo eden od pol ducata nizov preflop map v Upswing Research. Zdravilo Ace-Four je neverjetno močna prednost, ki jo je treba povečati iz vsakega stanja (čeprav lahko najdete 9-10 profesionalcev iz mize). Glede na to je lahko ta figura nekoliko nepomembna v videoigri z dobrim rakedom, vendar ne, saj se priporoča običajna praksa, da “sekate” in povlečete žaluzije naravnost nazaj.

SB se mora še vedno spoprijeti z BB in bo torej OOP v nasprotju s klicanjem in morda boste dovolili, da se BB prilega v primerjavi z omejenimi razponi, velik EV zagotavlja samo metodo povečanja/krata, medtem ko SB. Vendar me glede na napredovanje v spletnem pokru bolj skrbi uporaba mojega, da bi bolje izkusil svoje osebne izbire. Lahko in najverjetneje vedno odstopamo, saj Ip športnik kot populacija manj kot 3 stavi od BB tudi na manjši skupni znesek v SB. Najnovejši eliminacijski Kx/Qx/Jx so veliko boljši lovilci blefov preprosto zato, ker so flop pari in imajo tudi zaustavitev nekaj najmočnejšega razpona negativca, medtem ko nizki SC odblokirajo najučinkovitejšo različico negativca.

Potencialno lahko stavite 3. korak, ki ima veliko različnih kombinacij; pravilna oprema, idealne povezave z vrzelmi, popolna smeti in lahko tudi vrhunske roke. Vendar pa je možno, če upoštevamo nekatere roke z nizkimi premijami, tako da lahko zmagate v zabojih namesto tekmovanja in po flopu vključite tudi nekaj lažnih blogov. To vam bo otežilo preizkušanje soočanja in s tem težavo za vaše tekmece.

Kaj je pravzaprav varnost v spletnem pokru?: Pregled 888sport

Polarizirani razponi proti linearno združenemu razponu so me obvestili

Najnovejša nadaljevalna stava (aka c-bet) predstavlja verjetno eno najosnovnejših pravil znotraj pokra. V igrah s skupnimi kartami, kot sta Colorado Keep’em in you may Omaha, se resnično spodleti skozi priložnost za novega igralca in naredi c-izbiro. Nanaša se na vrlino, ki jo ta športnik skoraj zagotovo zagotavlja v primerjavi z verjetno raznolikostjo tekmecev na dani deski.

Jonathan Littles Cash Game Master Classification: Res vredno cen!

To pomeni, da je sovražnik polovica verjetnosti, da ima novega norca, in posledično boste morda bolj nagnjeni k temu, da se nehate soočati s c-stavo. Popolnoma nov Qh je le ena izmed največjih kartic za spremembo, ki bi jih lahko izvedli, in lahko vidite, kako se naša lastna varnost opazno širi, čeprav je ostal en sam kredit. Če bi vaš sovražnik spremljal, da bi vas lahko, lahko enostavno stavimo tukaj in celo ostanemo v povečanju, saj črpamo tudi na norce.

Najboljše aplikacije za športne stave

Takoj, ko povsem nova plošča poskusi, na primer 9-8-6, lahko stavijo Pouch Fives, ker želijo, da odstopite Expert Queen. Ampak za K-J-5, ne verjamem, da bo res tako pogosto izbiral Wallet Sevens, medtem ko, kaj točno velja za vas, da zložite? Na trgu je mojster in odličen Jack, zelo visoke karte prinašajo naravnost in boste imeli podobne stvari. Tako da morda tudi ne boste videli toliko teh varnostnih stav, ki gredo na vašo lastno stran. Ko pogledate za izzivalca med temi forumi, bo nova ponudba zabadanja na splošno precej bolj čvrsta. Tudi mi smo slabi, zato ne želimo c-staviti noro široke, saj je ves naš sovražnik v stanju.

Mypokercoachings Advanced C

Polarizirani razponi proti linearno združenemu razponu so me obvestili

Na drugi strani smo opazili visoko pravilnost povečanja pozornosti, namesto tega bi morali oceniti nekoliko domiselno. Vsa naša frekvenca je pravzaprav precej nizka, zato vse postane lažje in bolj ABC. Staviti bi morali vsa naša solidna žrebanja, naše lastne močnejše kombinacije, na primer močne najboljše nize in nadpare, vi pa lahko tudi nize. Nekatere od teh iger so c-stave manjšega obsega, ker ni treba posebej poudarjati, da morda sploh ne c-stavimo tako pogosto, vendar postanejo visokofrekvenčni pogledi.

Če povzamem, vse valovne dolžine c-igranja v našem blogu po flopu in velikost, ki jo boste stavili, v bistvu določajo vsi naši nasprotniki in vrsta teksture deske. In potem naredite zaključek c-iger poenostavljen, ko ustvarite predpostavke o svojih tekmecih glede na to, da beležite statistiko HUD sicer. Zato je učenje, kako se prilagoditi novi opoziciji, najpomembnejše za povečanje kalibra zaključka.

Povsem nov Matched up Flop

Polarizirani razponi proti linearno združenemu razponu so me obvestili

Tako ima v rokah veliko garancije proti izbiram iger na srečo cuatro, ne trpi zaradi obratno mišljenih kvot in ima odlično igralnost, saj lahko preprosto flop prinese. Metoda ravnotežja svežega BB-ja pri vseh globinah kupov uporablja polarizirano dvigovalno različico, ki je podrobno opisana s številom najbolj junkiest offsuit podaja. Za mnoge, ki preskočijo taka višanja, boste opazili, da ima svež flop veliko slabih kart in nato olajšali SB, da bi ovrgel vaše zagotovilo, da imate hitre stave.

Comments are closed.

Follow Us:-
 
     
 
 

Subscribe Newsletter:

Subscribe Our Newsletter!
E-mail:
 

ADVERTISEMENT