Studio Marco Piva executes Huzhou Club Center

Published on : Monday, November 30, 2020

The new stunning project of Huzhou Club Center designed by Studio Marco Piva in the ancient province of Zhejiang in China has just been completed.

The project is part of the new “Change on – White city” residential complex: an exclusive club at the service of the residences, but also open to the city and its guests.

The concept is inspired by the place and its tradition, specifically by its nature, by the sinuous shape of the Gingko tree leaves, the ancient tree of the city whose evocative forest extends for 12.5 kilometers, and by the archetype of the fan, with its shape and characteristic ribbing.

SMP research and attention to detail gives life to a multifunctional club characterized by a timeless elegance, expressed through the use of innovative materials that create fluid and impactful settings, into which converge functional connections and services of the highest quality.

The spaces are divided into three areas of activity: leisure at the ground floor, entertainment at the first, wellness at the basement.

Tags: , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow Us:-
 
     
 
 

Subscribe Newsletter:

Subscribe Our Newsletter!
E-mail:
 

ADVERTISEMENT

  • 05 IDF-OMAN 2021